OKULUMUZU ÇOK SEVDİK

12/09/2013

Okulumuz 1. sınıf ve anasınıfı öğrencilerimizin okula alışma ve uyumu için düzenlenen oryantasyon etkinliğinin ikinci gününü de ger de bıraktılar. Pazartesi günü abi ve ablalarıyla uzun eğitim hayatlarına başlayacak olan öğrencilerimiz, öğretmenlerine, okullarına ve arkadaşlarına alışma süreçleri tamamlayıp birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlandılar.

Ailelerinin de katılımıyla gerçekleşen öğle yemeğinin ardından İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ\'in okulumuzun simgesi olan çam ağacı fidanlarını öğrencilerimize hediye etmesiyle etkinliğimiz son buldu. ÖZDİNÇ, öğrencilere çam fidanlarını hediye ederken öğrencilerimize \"Fidanlarınızı sevgi ve emekle birer ağaca dönüştürün\" derken velilere de \"öğrencilerimize aynı ilgi ve şefkati gösteriyoruz. Bizler de onların fidandan birer ağaca dönüştükleri gururla izleyeceğiz\" dedi.

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız.