OKUMA BAYRAMI

12/04/2013

Okulumuzun konferans salonunda 11 Nisan 2013 tarihinde birinci sınıflar tarafından gerçekleştirilen Okuma Bayramı keyifli görüntülere sahne oldu.
           1.sınıf öğretmenlerimiz Sibel KARAKUNDAK ve Burcu ŞENER’in konuşmaları ile başlayan gösteri “Pinokyo” isimli tiyatro ile devam etti. İngilizce öğretmenlerimiz Berfin AKARGÜN ve Öznur KOPARAN\'ın katkısıyla hazırlanan İngilizce defile ve Müzik öğretmenimiz Açelya ÇINAR\'ın katkısıyla hazırlanan koro velilerimiz tarafından yoğun ilgiyle izlendi.
           Zeybek ve potpori gösterilerini sergeleyen miniklerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Kapanış şarkısının ardından konuşmasını yapan İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkürlerini ileterek miniklerimizi başarılarından dolayı kutladı. Yapılan gösteriler sonunda başarı belgelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler okul idarecilerimiz ve velilerimize duygusal anlar yaşattılar.