Okuma Bayramı Coşkusu

15/04/2014

Okuma Bayramı Coşkusu

2013-2014 eğitim-öğretim yılının okuma bayramı, 11 Nisan Cuma günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti.

Sınıf öğretmenimiz Özgün ÇIRAK’ ın konuşmasıyla başlayan tören, Deniz KİREMİTÇİ önderliğinde hazırlanan bale ve zeybek gösterileri ile devam etti. Özgün ÇIRAK ve Açelya ÇINAR’ ın katkısıyla hazırlanan “Gökkuşağı Balığı” adlı tiyatroda öğrencilerimiz, yetenekleriyle ailelerini hayran bıraktı.

Tören, İngilizce öğretmenlerimiz Berfin AKARGÜN ve Öznur KOPARAN rehberliğinde hazırlanan “Ülkeler” konulu İngilizce gösteri ile sürdü. Ardından Almanca öğretmenimiz Cansu KESKİN tarafından hazırlanan şarkıyla büyük beğeni toplayan miniklerimiz, kısa zamanda öğrendikleri iki yabancı dille, ailelerini kendilerine hayran bıraktılar.

Atatürk’e olan saygı ve sevgilerini, sundukları Atatürk şiirleri ve ardından söyledikleri Atatürk şarkılarıyla anlatan1-A sınıfı öğrencileri, tüm izleyenleri etkiledi.

Sunumlar sonunda konuşma yapan İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek gösteride emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Tören sonunda başarı belgelerini sınıf öğretmenlerinin elinden alan minik öğrencilerin mutluluğuna diyecek yoktu. Heyecanları ve gururları gözlerinden okunan veliler, duygusal anlar yaşadılar.

Keyifli gösterilerle gerçekleşen okuma bayramımız,hem öğrencilerin hem de velilerin hafızalarına unutulmayacak bir anı olarak yerleşti.

Fotoğraflar için tıklayınız...