OKUR YAZAR OLMANIN MUTLULUĞU'NU YAŞAMAK

06/04/2011

Okulumuzun Konferans Salonu’nda 5 Nisan 2011 günü gerçekleştirilen birinci sınıflarımızın Okuma Bayramı etkinliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Farklı sahne etkinlikleriyle okul idarecilerimiz ve velilerimize unutulmaz dakikalar yaşatan miniklerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Etkinlik ilk olarak 1. sınıf öğretmenlerimiz Emel ÖZSAKALLI ve Melek DEMİRYÜREK’ in konuşmalarıyla başladı. Tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen müzikalin ardından “Cumhuriyet Çocukları” skecini sahneleyen öğrencilerimiz gördükleri yoğun ilgiyle daha da heyecanlandılar. Ders yılı başından bu yana aldıkları eğitimleri sahneledikleri skeç ve oyunlarla gösteren 1. sınıflarımız velilerini ve öğretmenlerini gururlandırıp duygulandırdı. Yapılan etkinliklerde en fazla ilgiyi İngilizce öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan “Farklı Ülkeler ve Kültürleri” Gösterisi aldı. Bu gösteriyi İngilizce sahneleyen öğrencilerimizin yabancı dildeki başarısı, yabancı dil eğitimine küçük yaşta başlamanın önemini gösterdi. Yapılan gösteriler sonunda başarı belgelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerimizin meraklı ve heyecanlı bakışları görülmeye değerdi.Tören sonunda konuşma yapıp duygularını dile getiren İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, böylesine anlamlı ve güzel etkinliği velilerimiz ve biz idarecilere sunan miniklerimize ve onları özveriyle hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür etti.\"\"