Olimpiyatlara Doğru

05/12/2013

Olimpiyatlara Doğru

Okulumuzun kulüp çalışmaları içerisinde yer alan Mind Lab Kulübü, mayıs ayı içerisinde İstanbul\'da gerçekleşecek olan Mind Lab Olimpiyatlarına Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serhan AKYILDIZ ve 18 öğrencisi ile hazırlanmaktadır.

Dört oyun (octi, abalone, checkers, quoridor) için dört temsilci ile katılacağımız Mind Lab Olimpiyatları hazırlıklarımız sürmekte ve öğrencilerimiz, okul temsilcisi olabilmek için yarışmaktadırlar.

Mind Lab Dersi 8.sınıfa kadar tüm ilköğretimde öğrencilerimize farklı düşünmeyi, problem çözme yeteneği kazandırmayı, geleceklerini planlamayı öğretmeyi amaçlamaktadır.

Mind Lab  Kulübünü seçen ve olimpiyatlar için sıkı bir çalışma temposu yakalayan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

\"\"     \"\"