Ortaokul Mezunlarımızı Lisemize Uğurladık

29/05/2014

Ortaokul Mezunlarımızı Lisemize Uğurladık

23 Mayıs akşamı okulumuzun güney bahçesinde 8. sınıf öğrencilerimizin belge törenini gerçekleştirdik. Eğitim yaşantılarının yeni bir basamağına geçecek olan öğrencilerimiz, meşaleler eşliğinde yapılan geleneksel yürüyüşle konuklarımızın karşısına çıktı. Her öğrencinin slayt eşliğinde sunulduğu ve belgesini aldığı törenimizde duygu dolu anlar yaşandı. Tören, öğrencilerimizin Müzik Öğretmenimiz Açelya ŞAHİN ÇINAR rehberliğinde hazırladıkları “Son Ders” şarkısının seslendirilmesi ile sürdü. Öğrencilerimizin havai fişekler eşliğinde keplerini atmasının ardından gece, kuzey bahçemizdeki kokteyle devam etti.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER; günümüzde ulusların zenginliğini yaratıcı, üretken, eğitimli insan gücünün sağladığını vurgulayarak 60 yıllık köklü bir eğitim kurumu olan Çamlaraltı Koleji’nin öğrencilerinin de bu niteliklere sahip olmasından kıvanç duyduğunu ifade etti.

İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ; Atatürkçü, çağdaş, onurlu bireyler yetiştirdikleri için gururlu olduğunu dile getirerek gönül rahatlığıyla öğrencilerimizi liseye uğurladığını belirtti.