ÖYKÜLERLE GELEN ÖDÜL

22/03/2013

Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Derneği\'nin bu sene dokuzuncusunu düzenlediği 2013 Çocuk/Genç Kalem Öykü Yarışmasının değerlendirmesi,  jüri üyeleri Muzaffer İZGÜ, Gülten DAYIOĞLU,  Ayşe YAMAÇ, Pakize ÖZCAN,  Ş.Sema TUNCEL tarafından yapılmış ve sonuçlar açıklanmıştır.

Düzenlenen öykü yarışması sonucunda, okulumuz öğrencisi Dilay ÇELİK (10A)  \"Hayat Güzel(mi)\" adlı öyküsüyle ikincilik ödülünü alırken, \"Hiç\" adlı öyküsüyle de öğrencimiz Ecem ERÇELEBİ  (11A)  Özgür Pencere Özel Ödülü\'ne layık görülmüştür. Öğrencilerimiz yüzlerce öykü arasından, kalemleri ve ifade güçleri ile öne çıkmayı başarmışlardır.

Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Derneği yetkilileri, Bu yıl da yüzlerce çocuğun katıldığı yarışmada, kalemleri ile öne çıkmayı başaran öğrencilerimizi ve özellikle de sanata ve edebiyata çağdaş yaklaşımlarından ötürü okul yönetimimizi, emekleri ile öğrencilerini yönlendiren, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olan değerli Edebiyat öğretmenlerimiz Fahriye KOL ve Deniz GENÇOĞLU\'nu içtenlikle kutladıklarını dile getirdiler.
            Dernek Mayıs ayı içinde, yarışmaya katılıp, öyküleri ile başarılı olan çocukların öykülerinden derlenecek ve her sene yapıldığı gibi geliri fakir öğrenciler için harcanacak “Anne Bak Penceremde Öykü Var!  9” isimli kitap hazırlayacak.