ÖZGÜR VE DAHA İNSANCA YAŞAMA EVET!

18/12/2013

ÖZGÜR VE DAHA İNSANCA YAŞAMA “EVET!”

İnsanca yaşamak, haklarına sahip çıkmak amacıyla tüm dünyada 10 Aralık günüyle başlayan İnsan Hakları Haftası’nı Türkçe Öğretmenimiz Semay İNCEOĞLU ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz İlknur CANBAZ’ın 5, 6, 7 ve 8. sınıflarımızda düzenledikleri etkinliklerle kutladık.

Yapılan bu etkinliklerle öğrencilerimizde, insanlar arasında ırk, dil, din, renk, yaş, cinsiyet ayrımı yapmadan sevgi, saygı, dostluk duygularını pekiştirmeyi amaçladık. Öğrencilerimizle birlikte insanın insanca yaşama hakkına, adalet, eşitlik, özgürlük düşüncesine vurgu yaptık.

Öğrencilerimiz, insan haklarıyla ilgili hazırladıkları şiir, kompozisyon, fotoğraf, resim ve yazı çalışmalarını arkadaşlarıyla paylaşarak panolarda sergilediler.

\"\"          \"\"