OZYMUN'da Çamlaraltı rüzgarı

31/05/2019

Oğuzhan Özkaya Anadolu Lisesi, öğrencilerin Birleşmiş Milletler’in minyatür versiyonunu oluşturarak delege rolüne büründükleri bir aktivite olan MUN (Model United Nations)  Konferansı’na OZYMUN adıyla ev sahipliği yaptı. Pek çok okulun katılım gösterdiği konferansta okulumuz 9. sınıf öğrencilerinden Sude Arslan ve İlke Yıkılmaz da yer aldı.

Lise öğrencilerinin yer aldığı en prestijli etkinlerden biri olan MUN Konferansı’nda, öğrenciler üç gün boyunca Birleşmiş Milletler toplantılarını içerik ve şekil olarak canlandırıp gerçek dünya meselelerini tartıştılar.

Yapılan bu etkinlikte eğitim hayatlarında öğrendikleri yabancı dillerini de geliştirme fırsatı bulan Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarını en iyi şekilde temsil etme başarısını gösterdi. Etkinlik sonunda chair olarak katılım sağlayan Sude Arslan’ın başarı belgesinin yanı sıra, İlke Yıkılmaz, etkinlikte gösterdiği üstün performansıyla dikkat çekmesi, öne çıkan konuşması ve başarılı sunumu sonucunda “Outstanding Delegate” ödülü aldı.

Öğrencilerimizi, onları yetiştiren Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerimiz Çağla Adak ve Sevda Çitlenbik’i kutlar, başarılarının devamını dileriz.