PİYANOYU KONUŞTURAN KÜÇÜK ADAM EMRE NURBEYLER

10/05/2011

Okulumuzun 5. sınıf öğrencisi Emre NURBEYLER 02–08 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 6.sı gerçekleştirilen İstanbul’daki Pera 6.Piyano Festivali’ne katıldı. Festivalin amacı, geleceğin Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, çağdaş sanatçı adaylarını bir araya getirmek, sanatsal tecrübelerini yaşıtları ile paylaşabilmelerini sağlamak, müziğin evrenselliği aracılığı ile kardeşlik, dostluk, sanat sevgisi ve benzeri olumlu duygu ve davranışlar kazanmalarını sağlamak olarak belirlendi. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Büyük Salon’da gerçekleşen etkinliğin yetenekli isimlerinden olan öğrencimiz sahnede Nocturne Op.72 No.1 F.Chopin, Sonat No.60 3. Bölüm, J.Haydn ve Musette J.S. Bach eserlerini başarıyla seslendirdi. Seyircilerden ve müzik öğretmenlerinden büyük beğeni gördü. Öğrencimizin sergilediği müzik dinletisinin başarısından dolayı kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.