POLİS AMCALARI VE POLİS ABLALARI SEVİYORUZ

22/01/2013

Kelebek ve Uğurböceği anasınıfımız, 1A, 1B ve 2A sınıfımız Konak ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis Merkezi’nden gelen polis amca ve ablalarıyla tanıştılar.

Önce polisin insanlar için önemini öğrendiler sonra da kendilerini güvende hissetmediklerinde yapmaları gerekenleri öğrendiler. Polis memuru Ceylan ALŞAN YAZICI, 1. ve 2. sınıf öğrencilerimize ailelerinin cep telefonu numaralarını bilip bilmediklerini sordu ve öğrencilerimizin bildiğini öğrendiğinde çok mutlu olduğunu, bunun çok önemli olduğunu dile getirdi. Anasınıfı öğrencilerimize de eve gittiklerinde anne ya da babalarının cep telefonlarından en az birini ezberlemelerini öğütledi.

Toplum Destekli Polis Merkezi’nden gelen polis memurları Ceylan ALŞAN YAZICI, Hatice KIBRISLI ÖNER, Remzi DOLMACI ve Orhan BİLGİLİ ile birbirinden güzel video klipler ve çizgi filmler izleyen öğrencilerimiz, polise güvenmenin, kurallara uymanın, kendini korumanın önemini öğrendiler.