Ressam Savaş Simitli ile Canlı Performans

15/11/2013

Ressam Savaş Simitli ile Canlı Performans

Bugüne kadar 30 kişisel sergi açan ve birçok karma sergiye katılan İzmirli Ressam Savaş SİMİTLİ, 11 Kasım 2013, Pazartesi günü Atölye EN sanat merkezinin sahibi Ressam Nuran TANRIVERDİ ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerimiz ile Görsel Sanatlar Atölyemizde keyifli bir söyleşinin ardından canlı performans sergileyen Simitli, kübist anlayış tarzının uzantısı olarak yüzeyleri parçalara ayırıp, bütünlüğü bozmadan illüsyonist bir anlayış tarzını çalışmalarına yansıtmaktadır. Eserleri genellikle hareket içeren figür ve temalardan oluşmuktadır. Ankara’da yaşayan sanatçı, 2006 yılında kurmuş olduğu Antigone Sanat Evi’nde resim çalışmalarını sürdürmekte ve resim kursları vermektedir. Savaş SİMİTLİ’ye bizlere ayırdığı zaman ve okulumuza hediye ettiği resim için çok teşekkür ediyoruz. Nuran TANRIVERDİ’ye de bu buluşmaya vesile olduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Kullanılabilecek Logolar : Antigone Sanat Evi, Galeri EN

Tarih : 11 Kasım 2013, Pazartesi (13.00 - 15.00)

Yer : İÖÇK Görsel Sanatlar Atölyesi

Fotoğraflar için tıklayınız....