Ruhları Özgürleştiren Melodiler ve Çizgilerle Dolu Bir Gece

09/06/2014

Ruhları Özgürleştiren Melodiler ve Çizgilerle Dolu Bir Gece

03 Haziran Salı akşamı, Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsü Konferans Salonu’nda Sanat Gecelerimizin ilkini gerçekleştirdik. Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik ve Resim Bölümü öğrencilerinin performanslarını sergiledikleri “Özgürlük” temalı gece, saat 19.15’te GSL Resim Bölümü öğrencilerinin yıl içinde yapmış oldukları resimlerden oluşan sergi ve kokteyl ile başladı. Saat 20.00’de müzik bölümü öğrencileri sahne aldı, bireysel ve toplu performanslarını sergilediler.

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında İzmir’deki ilk ve tek Özel Güzel Sanatlar Lisesi’ni açan öncü kurum Çamlaraltı Koleji’nin, seçkin bir akademik kadroyla eğitim verdiği öğrenciler, başarılı performanslarından dolayı ayakta alkışlandı.

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ GENÇER, gecenin sonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek 60 yıllık köklü bir kurum olan Çamlaraltı Koleji’nin yeniliklerin öncüsü olmayı ve sanatın her alanına destek vermeyi sürdüreceğini belirtti.

Fotoğraflar için tıklayınız....