Salih Memecan Çamlaraltı öğrencileriyle buluştu

20/04/2017

Çizdiği karikatürlerle ülkemizde 7’den 70’e herkesin tanıdığı Salih Memecan, Çamlaraltı Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği Memecan, öncelikle ilkokul öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi esnasında karikatür çizmeye nasıl başladığını anlatan Memecan, öğrencilerin fırsat buldukça çizmesini, kendini geliştirmesini öğütledi. Yeteneği ve merakı olan öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide öğrenciler sorularıyla ünlü karikatüristi güldürdü.

Etkinlik sonrası Çamlaraltılı öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Memecan, “Çamlaraltı Koleji öğrencileri hal ve hareketleriyle ne kadar iyi yetiştirildiklerini belli ediyorlar. Söyleşiye ilgi, öğrencilerin güzel soruları ve sıcak karşılama için Çamlaraltı Koleji’ne çok teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde öğrencilerinizle yeniden bir araya gelmeyi isterim” şeklinde konuştu.

Limon ve Zeytin çizgi kahramanlarına hayat veren Salih Memecan, tüm öğrencilerin kitaplarını karikatür çizerek imzalamayı da ihmal etmedi.