Sevgi Saygı Ayı

19/12/2013

DEĞERLER EĞİTİMİ

“Sevgi Saygı Ayı”

Değerlerimiz konulu projemizin kasım ayı konusu \'\'Sevgi-Saygı\'\' olarak belirlenmişti.

Öğrencilerimiz, kasım ayı boyunca sevgi ve saygının anlamını, yaşamlarındaki yeri ve önemini çeşitli etkinliklerle, öğretmenlerimiz Cansu KESKİN, Yeşim NARGAZ, Açelya ŞAHİN ÇINAR ve PDRS işbirliği ile öğrendiler.

Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz Sevgi-Saygı Baloncukları ile değerimize ilişkin farkındalıklarını arttıracak slayt sunumu izlediler.

2. ve 3. Sınıflarımız Sevgi Yağmuru etkinliklerindebirbirlerine sevgi ve saygı sözcükleri içeren iletilerle paylaşımda bulundular.

4, 5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz ise Sevgi Saygı ayına denk gelen Öğretmenler Günü\'nde öğretmenlerine sürpriz mektuplar hazırladılar ve öğretmenleri ile hoş paylaşımlar yaşadılar.

Son olarak tüm sınıflarımız evde aileleri ile birlikte hazırladıkları Sevgi Saygı Tablosunu sınıf öğretmenlerine ileterek farkındalıklarını arttırdılar.

Fotoğraflar için tıklayınız....