SEVGİNİN ÖNEMİNİ GÖSTERDİK

08/11/2012

2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk konusu sevgiydi. Sevginin önemini öğrenmeden başka hiçbir şeyi öğrenemeyeceğini bilen çocuklarımız anasınıfından başlayarak bu ayı çeşitli etkinlikler ile geçirdiler.

Anasınıfı, 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz “İçimdeki Sevgiler” etkinliğini gerçekleştirdiler. Bu etkinlik kapsamında  sınıf öğretmenleriyle birlikte sevgi deyince akıllarına ne geliyorsa çizdiler, boyadılar, kestiler, yapıştırdılar.

4, 5, ve 6. sınıf öğrencilerimiz  “Sevgi Dolu Kalbimiz” etkinliği ile kocaman bir kalbin içini sevgi sözcükleriyle doldurdular.

Velilerimiz ise bizlerle sevgi anlarını yakalayan fotoğraflarını paylaştılar. Bir ay boyunca sevginin hayatımızdaki önemini ve bize getirdiği mutluluğu tekrar hatırlama fırsatı bulduk ve sevgi ile birbirimize sarılarak kocaman “Çamlaraltı Ailesi” olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk.

\"\"  \"\"