Sevimli Dostlarla Bir Arada

22/10/2013

SEVİMLİ DOSTLARLA BİR ARADA

Öğrencilerde, hayvanları sevme ve koruma duyguları uyandırmak, bencil olmamak, yardımlaşmak, iyilik etmek gibi duyguların gelişmesine yardımcı olmak, onlara doğadaki dengenin önemini kavratmak amacıyla 4 Ekim Cuma günü “Hayvanları Koruma Günü” kutlandı.

4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Melek DEMİRYÜREK rehberliğinde okul içinde sundukları program  ile heyecan ve coşku dolu bir gün yaşadılar ve yaşattılar.  Akvaryumdaki balıklar, kaplumbağalar, kafesteki kuşlar, Ilgın UYGUR’un köpeği Pati ve Kaya GÜNDÜZ’ün kedisi etrafa neşe saçtı. Bu sevimli dostlarla öğrenciler keyifli anlar yaşadılar.

Okunan yazılar, şiirler ve yapılan yorumlarla hayvanların insan yaşamında büyük bir yerinin ve öneminin olduğu dile getirildi.

Fotoğraf albümü için tıklayınız.