SORUMLULUK AYI ETKİNLİĞİNDE ANASINIFI VE 1LER

02/12/2013

SORUMLULUK AYI ETKİNLİĞİ

Anasınıfı ve 1-A sınıfı öğrencileri Değerler Eğitimi kapsamında Sorumluluk ayı etkinliği için bir araya geldiler. Sorumluluklarının farkına varmak ve yerine getirmek için tüm ay boyunca bitki yetiştirme, balık besleme gibi değişik etkinliklerde rol aldılar. Sorumluluk eğitiminin son etkinliği olarak da anasınıfı öğretmenleri Ceyda ÇUBUKÇUOĞLU, Ebru AŞKAR ve 1. Sınıf öğretmeni Özgün ÇIRAK ile birlikte grup çalışması yaptılar. Öğrenciler sorumluluğun kendileri için ne ifade ettiğini görselleştirerek çalışmaya dahil oldular.Zihinlerinde oluşan sorumluluk kavramını resme dökerek birlikte bir bütün oluşturdular. Öğrenciler bu çalışmada çok eğlendiklerini belirterek etkinliğe son verdiler. Çalışma sonucunda oluşan eserler okulumuzun ilköğretim katında sergilendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.....