SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ

26/12/2012

Değerler Eğitimi bize “Sorumluluk” almayı öğretti.

İlkokulumuzun ve Ortaokulumuzun katılımıyla bütün yıl her ay yeni bir değer öğreniyor, hatırlıyor, hayatımıza katıyoruz. Kasım ayı “Sorumluluk Ayı”ydı.

Farklı kategorilerde farklı etkinlikler yaparak, sorumluluk almayı öğrenen öğrencilerimiz başarılı etkinliklerinin sonucunda sorumlulukların yerine getirilmesinin eğlenceli olduğunu ve kazanılan başarıların ödüllendirildiğini de öğrenmiş oldular.

Anasınıfı, 1A ve 1B şubeleri arasında yapılan “Sorumluluk Ayı Resim Yarışması” sonucunda tüm öğrencilerimiz ödül alamaya hak kazandılar ve bunun karşılığında film izleyip patlamış mısır yediler.

İlkokul 2. ve 3.sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen “Sorumlulukla ilgili En Güzel Masal Yarışması”nı tüm öğrencilerimiz kazandılar ve bunun karşılığında film izleyip patlamış mısır yediler.

İlkokul 4.sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen “Sorumluluk Ayı’nda Bir Bitkinin Sorumluluğunu Alıyoruz Yarışması”nı kendi aralarında 4 gruba ayrılan çocuklardan Lara DONDAŞ, Mert AKDULUM, Ahmet Emre TAZEGÜL , Egemen AYLI, Dila ÇİĞDEM kazandı. Ödül olarak da serbest kıyafet günümüz Çarşamba dışında bir günde de serbest kıyafetle okula gelme hakkı kazandılar.

Ortaokul 5. ve 6.sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen “Sorumluluk Ayı Slogan Koleksiyonu Yarışması”nı en hızlı ve doğru şekilde tamamlayan Simay YALÇIN, Melisa ÇANLI, Bora BAĞCI, Zeynep SAYIM, İdil KARAGÖZ, Serra GÖKSU kazanmış ve bunun karşılığında bir hafta boyunca yakalarında “sorumlu öğrenci” kartı taşıdılar. Ayrıca serbest kıyafet günümüz Çarşamba dışında bir günde de serbest kıyafetle okula gelme hakkı kazandılar.