SOSYAL PAYLAŞIMA HER ZAMAN HAZIRIZ.

16/12/2011

Sosyal yardımlaşma projeleri kapsamında düzenlediğimiz huzur evi ziyaretinde, duyarlılıkları ile öğretmenlerini gururlandıran öğrencilerimize biz de teşekkür ediyoruz.

13 Aralık tarihinde 9. sınıf öğrencilerimiz,  Sınıf Rehber öğretmenleri Volkan GÖNEN ve Ömür Bora YAŞAROĞLU gözleminde, Nevvar-Salih İşgören Huzur Evi’ne yapılan ziyaret öncesinde, öğrencilerimiz kendi aralarında topladıkları para ile belirlenen ihtiyaç doğrultusunda yaşlılar için hasta bezi aldılar ve onlara çiçekler hediye ettiler. Öğrencilerimiz huzurevi sakinleri ile uzun uzun sohbet edip, yaşlıları mutlu etmenin ve gülümsetmenin huzuruyla ve bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerini ödüllendirerek, öğretmenleri ile birlikte Hilton Hotel’de bulunan Fame City  Eğlence Merkezi’ne gittiler. Öğrencilerimiz burada düzenlenen Bowling Turnuvası ile hem çok heyecanlandılar hem de çok eğlendiler.

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"