SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

23/07/2012

Okulumuzun 2008 – 2009 öğretim yılında başlattığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında gerçekleştirilen “İngilizce Yaz Kursları” bu yıl da devam edecektir. Hedefimiz bugüne kadar kurslardan yararlanan 500’e yakın İlköğretim öğrencisine yenilerini eklemektir.

Resmi İlköğretim kurumlarının 5. sınıfına  geçen öğrencilerin katılabileceği kurslar ÜCRETSİZDİR.

Kolej düzeyinde İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler öğretmenlerimiz tarafından bir ay boyunca yoğun bir İngilizce eğitimini tamamlayarak  yabancı dil seviyelerini yükseltme fırsatı bulacaktır.

06 Ağustos – 14 Eylül 2012 tarihleri arasında açılacak kurslara katılım koşulu öğrencinin Takdir Belgesi alarak bir üst sınıfa geçmiş olmasıdır. Kontenjan 50 öğrenci ile sınırlı olup başvuru için son tarih 01.08.2012 \'dir.