SPEED STACKS'TE ÇAMLARALTI'NA 3 DERECE BİRDEN

17/12/2014

SPEED STACKS\'TA ÇAMLARALTI\'NA 3 DERECE BİRDEN

İstanbul\'da düzenlenen 3. Speed Stacks Türkiye Şampiyonası\'nda okulumuzu 8/B ve 4/A\'dan öğrencilerimiz temsil etti.

Geçtiğimiz yıl Takım Bayrak Yarışı\'nda okulumuza Türkiye üçüncülüğünü kazandıran takımımızda yer alan Ahmet Yiğit MERT, Bayram Mert ÖZMEN, Mert HALILOĞLU ve Bora BAĞCI\'nın aralarında olduğu 8/B sınıfı Speed Stars Takımı\'nı oluştururken, Speed Man Takımı da 4/A sınıfı öğrencilerimiz Ahmet Efe BOZKIR, Emre GÜNER, Ege GENÇER, Ahmet Eren KATMER ve Habib Yağız ÇANDIR\'dan oluşuyor.

Yaklaşık 250 sporcunun ve 25 takımın katıldığı 3. Speed Stacks Türkiye Şampiyonası\'nda okulumuz, 9-10 yaş bireysel 3-3-3 kategorisinde Emre GÜNER\'le Türkiye ikinciliğini, Speed Man Takımımız\'la zamanlı 3-6-3 kategorisinde Türkiye ikinciliğini, Mert HALILOĞLU ve Bora BAĞCI\'yla çiftler döngü kategorisinde Türkiye birinciliğini kazandı. Öğrencilerimizi başarıları için kutluyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız...