SPEED STACKS’TE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜYÜZ

23/12/2013

SPEED STACKS’TE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜYÜZ

Türkiye\'de ikinci kez düzenlenen \"Speed Stacks Türkiye Şampiyonası\" 17 Aralık 2013 Salı günü İstanbul Kongre Merkezi\'nde (ICC) yapıldı. Şampiyonada, bireysel 3-3-3, bireysel 3-6-3, bireysel döngü, çiftler döngü ve takım kategorilerinde yarışıldı. Toplamda 27 farklı okuldan 169 kişi ve 22 takım şampiyonaya katıldı. Ayrıca Azerbaycan\'dan ve Kanada\'dan 2 yarışmacı katılımda bulundu.

7/B sınıfı öğrencilerinden Ahmet Yiğit Mert, Bayram Mert Özmen, İdil Karagöz, Bora Bağcı, Mert Haliloğlu ve 3/A sınıfı öğrencimiz Ege Gençer\'den oluşan İzmir Özel Çamlaraltı Koleji \"Speed Stars\" takımı iki aylık disiplinli çalışmanın ve azmin zaferini Türkiye 3. sü olarak taçlandırdı. Üçüncülük kupasını büyük bir heyecan ve gururla alan öğrencilerimiz, okulumuzun başarılarına bir yenisini daha eklediler.

Fotoğraflar için tıklayınız...