SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

25/03/2015

Akademik başarılarının yanı sıra diğer alanlarda da kendini geliştiren ve başarı elde öğrencilerimiz okulumuzu gururlandırmaya devam ediyor.

Öğrencimiz Onur Çetin, Eskrim Yıldız Erkekler Flore kategorisinde yarışarak, müsabakalarda okulumuzu en iyi şekilde temsil etti.

İzmir Gaziemir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Taekwondo Yıldız Erkekler İzmir elemelerine katılan öğrencimiz Timuçin Şaşmaztin, annesinin antrenörlüğünde çıktığı maçta okulumuzu başarıyla temsil ederek, 57 kiloda İzmir ikincisi oldu. Öğrencimiz, müsabaka sonucunda 9-12 Nisan'da Kütahya'da gerçekleştirilecek Bölge Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

Çamlaraltı Ailesi olarak, spor dalında da okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyor, katılacakları yeni müsabakalarda başarılar diliyoruz.