SÜRPRİZLERLE DOLU BİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ

27/11/2013

SÜRPRİZLERLE DOLU BİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuzun Konferans Salonunda sürprizlerle dolu bir şekilde kutlandı.

Törene, öğretmen ve öğrencilerimizin yanı sıra emekli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve okul aile birliği üyelerimiz de katıldı.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve sonsuzluğa göç etmiş tüm eğitimciler adına yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız söylendi.

Türkçe Öğretmenimiz Semay İNCEOĞLU’nun sunuculuğunu gerçekleştirdiği tören, İlköğretim Kurumları Müdürü Güneş ÖZDİNÇ’in anlamlı konuşmasıyla ve genç öğretmenlerimizin “Öğretmenlik Andı”nı içmeleriyle sürdü.

Ana teması “ÖĞRETMENİM VE BEN” olan etkinlik, öğretmen ve öğrencilerin büyük bir gizlilik içinde hazırladıkları müzik ve dans performanslarından oluşuyordu.

O güne dek herhangi bir müzik aleti çaldığı, şarkı söylediği ya da dans ettiği bilinmeyen pek çok öğretmenimiz, öğrencileriyle birlikte sahne alarak izleyenleri hem çok şaşırttı hem de çok etkiledi.

Etkinlik sorumlusu Müzik Öğretmenimiz Açelya ŞAHİN ÇINAR’ın okulumuzdaki tüm yönetici ve öğretmenleri çalışırken gizlice çektiği fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi ise kahkaha ve alkışlarla izlendi.

Okulumuzun en kıdemli öğretmeni ile en genç öğretmeninin halk ozanlarına öykünen atışması, hem çok beğenildi hem de duygusal anlar yaşattı.

Dakikalarca ayakta alkışlanan törenin ardından hep birlikte yemek yiyen konuklar ve öğretmenlerin tüm gün dillerinde Türkçe Öğretmenlerimiz Deniz GENÇOĞLU ve Gözde AKSU’nun seslendirdiği “Pervane” adlı şarkı vardı.

Yemeğin ardından, çiçek bahçesine dönen öğretmenler odasında dostluk ve dayanışma duygularıyla pasta kesildi.

Güzel Sanatlar ve Spor Lisemizin Resim Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından öğretmenlerimizin fotoğraflarıyla yapılan kolaj çalışması, herkes için eğlenceli bir sürpriz oldu.

Okul Aile Birliğimiz ise, her öğretmenimize özel olarak hazırladıkları güller ve çikolatalarla günümüzükutladılar.

Anasınıfı öğrencilerimizin hazırladıkları kitap ayraçları ise günün en anlamlı armağanıydı. Öğretmenlerimizin portre fotoğraflarının altına minik elleriyle çizdikleri vücutlar herkesi hem şaşırttı hem de duygulandırdı.

Gün sonunda bu kutsal mesleğe gönül vermiş öğretmenlerimiz, tören komitesinde yer alan meslektaşlarına, yaşattıkları bu özel duygulardan dolayı teşekkür ettiler.

\"\"          \"\"

Fotoğraflar için tıklayınız...