TEAKWONDODAKİ GURURUMUZ TİMUÇİN ŞAŞMAZTİN

10/03/2015

TEAKWONDODAKİ GURURUMUZ TİMUÇİN ŞAŞMAZTİN

Akademik başarılarının yanı sıra spor dalında da kendilerini geliştiren ve önemli başarılara imza atan öğrencilerimizden 7/A sınıfı öğrencimin Timuçin Şaşmaztin, İzmir'de düzenlenen Teakwondo Yıldızlar İzmir İli Müsabakası'nda 57 kiloda İzmir Birincisi oldu. Sonrasında Kütahya'da düzenlenen müsabakaya da katılarak, 9 il arasından 57 kiloda Teakwondo Yıldızlar Ligi Bölge Şampiyonu oldu.

Her katıldığı müsabakada hem ailesini hem de Çamlaraltı Koleji'ni gururlandırmayı başaran öğrencimiz, Olimpiyat Oyunları'na puan toplama amacıyla, Şubat ayında Antalya'da düzenlenen ve 74 ülkeden 2200 sporcunun katıldığı Turkish Open'da sadece okulumuz adına değil ülkemiz adına da yarışarak üçüncülük kazanıp bizleri gururlandırdı.

Başarılarına başarı ekleyen Timuçin, 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Teakwondo Yıldızlar Ligi Batı Grupları Şampiyonası'ndan da ikinci olarak başarı zincirine yeni bir halka daha ekledi. Son olarak da Sivas'ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacak öğrencimize başarılar diliyoruz.