TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

14/05/2013

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası Trafik ve İlkyardım Haftası olarak kutlanır. Bu yıl Trafik ve İlkyardım ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Özlem GENÇ tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube\'den polis memurları okulumuzda 3., 4., 5., 6. ve7. sınıfların katıldığı bir seminer verdi. Öğrencilere trafikteki sorumlulukları hatırlatıldı. Yaya, yolcu ve sürücü olarak doğru davranışları pekiştirildi.

İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, polis memurlarına adlarına dikilmiş fidan sertifikaları verirken, okulumuza gelip öğrencilerimize bir kez daha hem polisin toplumla kaynaşmasını sağladıkları hem de hayati önem taşıyan trafik kuralları hakkında bilgi verdikleri için teşekkür etti.