ULUDAĞ'DAKİ KIŞ KAMPI DOLU DOLU GEÇTİ

03/03/2015

ULUDAĞ'DAKİ KIŞ KAMPI DOLU DOLU GEÇTİ

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çamlaraltı Koleji Geleneksel Kış Kampı, Uludağ'da 11-15 Şubat tarihleri arasında yapıldı.

Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Serhan AKYILDIZ ve Fatma Özlem GENÇ'in önderliğinde Uludağ'da yoğun ve dolu dolu bir programa katılan öğrencilerimiz, kayak becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra özgüvenlerini arttırırken problemlerle başa çıkma yeteneklerini de geliştirdiler.

Bir hafta boyunca toplam 14 saatlik kayak eğitimi alan öğrencilerimiz, aynı zamanda kayak eğitimi dışında da etkinliklere ve sosyal aktivitelere katılarak keyifli bir kamp dönemi geçirdiler. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin teşvikiyle kampa katılan öğrenciler, kayak konusunda kendilerini oldukça geliştirmiş bir şekilde kamptan ayrıldılar.