ULUSAL EGEMENLİĞİMİZ KUTLU OLSUN

24/04/2013

İlköğretim öğrencilerimiz Atamız\'ın tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı\'nı velileriyle ve öğretmenleriyle coşkuyla kutladılar.

Sunuculuğunu Sınıf Öğretmenleri Zümre Başkanı Emel ÖZSAKALLI\'nın üstlendiği törende,  Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER\'in ve İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ\'in konuşmalarını  Zeynep ÖZGÜN ve Bahar YARDIM,   onlar adına yaparak geleceğin yöneticileri olduklarını gösterdiler. 1A öğretmenimiz Sibel KARAKUNDAK günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı.

1. sınıflarımız hep birlikte günün anlam ve önemini anlatan şarkılarını bizimle paylaştılar ve 1B sınıfı öğrencilerinden Efe ÖZARIKMAN ve Linda ALHARAL  yaptıkları salsa gösterisi yaptılar.

2. ve 3. sınıflar halk oyunları gösterisi sunarken, Anasınıfı öğrencilerimiz Kelebekler ve Uğurböcekleri velilerine ve öğretmenlerine dans gösterisi sundular.

4.sınıf öğrencilerimiz okulumuzda öğrendikleri İngilizce, Almanca ve İspanyolca dillerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yaptılar.

Ortaokul Dans Kulübü öğrencileri muhteşem bir dans gösterisi sundular. Gösterinin sonunda Dans Kulübü Eğitmeni, İngilizce öğretmenimiz Susan PRICE tüm çocukları sahneye çağırarak Dans Kulübü öğrencilerimizle birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşamaları için doyasıya dans etmelerini sağladı.

\"\"\"\"