ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ

04/12/2013

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ

Okulumuz, her eğitim öğretim yılında Uluslararası Öğrenci Değişim Programlarıyla konuk öğrencilere ev sahipliği yapmaktadır.

2013 - 2014 eğitim öğretim yılında ise Brezilya’dan   Nicholaspavan Ratwan , Meksika’dan Daniella Arbona , Amerika’dan Aidan Moore  okulumuza bir yıllık süreyle eğitim için gelmişlerdir. Kendilerini kültürlerarası öğrenme tecrübelerine adamış bu öğrenciler, birikimlerini farklı ülkelere giderek diğer yaşıtlarıyla paylaşmaktadır. Hem misafir öğrencilerimiz hem de onlara ev sahipliği yapan Çamlaraltı Koleji öğrencileri, sıra dışı bir kültürlerarası öğrenme ve değişim deneyiminin parçası olurlar. Ülkemize konuk olarak gelen öğrenciler, edindikleri yeni arkadaşları ve okulumuzdaki diğer kültürel faaliyetler sayesinde ülkemizi yakından tanıma ve kendi ülkelerini yakından tanıtma şansı bulmaktadır. Uzun yıllardır birçok konuk öğrenciye ev sahipliği yapan okulumuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da yurtdışından gelen öğrencilerimize sağladıkları olanaklarla başarılı ve verimli bir yıl geçirmelerine çalışmaktadır.

\"\"     \"\"    \"\"