UNUTULMAZ BİR GECE MEZUNİYET BALOSU

04/07/2011

Liseye veda eden son sınıf öğrencilerimizin mezuniyet balosu Swissotel Grand Efes’te düzenlendi. Öğrencilerimizin dans öğretmeni olan Atadan ATACAN tarafından hazırlanan muhteşem vals gösterisiyle başlayan gecede kız öğrencilerimiz beyaz kıyafetleriyle tüm zarafetlerini sergilerken erkek öğrencilerimiz de siyah takımlarıyla çok şıktılar. Dans gösterisinden sonra liseyi ilk üç dereceyle bitiren öğrencilerimize Engin DİRİKAL, Bentürk DİRİKAL ve Gülçağ GENÇER tarafından ödülleri verildi. Okulumuzun bu yıl ki birincisi Ece GÖKYAYLA olurken ikinci Buse URUK, üçüncü ise; Gizem NASAY oldu. Ece GÖKYAYLA bir teşekkür konuşması yaparak 2011 mezunları adına mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çaktı. Gece boyunca dans edip eğlenen öğrencilerimiz sevilen sanatçı Bengü’nün de bu gecede olmasından dolayı çok mutluydular. Öğrencilerimiz mezun olmanın mutluluğuyla birlikte arkadaşlarına ve okullarına veda etmenin burukluğunu yaşayarak bu güzel gecenin bitmesini hiç istemediklerini dile getirdiler.