Uzaklar

11/06/2014

Uzaklar

Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübümüz, 10 Haziran Salı akşamı, Ülker KÖKSAL’ın yazdığı “UZAKLAR” adlı oyunu, İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesinde başarıyla sergiledi. Okulun tiyatro eğitmeni, İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçısı Tayfun ERASLAN’ın yönettiği iki perdelik oyunda kulüp öğrencilerimizin yanı sıra öğretmen ve velilerimiz de yer aldı.

İki perdeden oluşan eser, lisedeki gençlerin iç çatışmalarını, birbirleri, aileleri ve öğretmenleriyle olan ilişkilerini konu alıyor.

9 A sınıfı öğrencilerinden Efe ÇİLEK, Sinem YALUR, Fulya HİÇSÖNMEZ, Onur MÜHÜRDAR, Eylül AYVA; 11 A sınıfından Kaan İSTANBUL ve 11 B sınıfından Ezgi KAPTAN’ın rol aldığı oyunda ayrıca Türk Edebiyatı Öğretmenimiz Deniz GENÇOĞLU ve Fizik Öğretmenimiz Volkan GÖNEN ile Okul Aile Birliği üyesi iki velimiz Pelin ALHARAL ve Tankut ATAŞER de sahne aldı.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENCER, oyunun sonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek 60 yıllık köklü bir kurum olan Çamlaraltı Koleji’nin sanatın her alanına destek vermeyi sürdüreceğini belirtti.

Fotoğraflar için tıklayınız...