UZUN BİR SENE BİTERKEN

03/05/2013

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 9.sınıf Müzik ve Görsel Sanatlar sınıfı öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmenleri ve aynı zamanda Müzik öğretmenimiz olan Ömür Bora YAŞAROĞLU ve Resim Öğretmeni Betül ÖZTÜRK ile beraber Buca Kaynaklar Köyü\'ne pikniğe gittiler. Bu sayede yorucu eğitim öğretim yılını tamamlarken hem birbirleri ile kaynaştılar hem de son sınavlar öncesi yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için zihinlerini boşalttılar.

Piknik alanının içinde yer alan at çiftliğini de gezen öğrenciler daha sonra trambolinde zıpladılar. Piknik yaparak sohbet eden öğrencilerimiz Carting yapıp, lunaparkta vakit geçirdiler. Gönüllerince eğlenen öğrenciler tüm enerjileri tükenmiş olarak okula dönerken yol boyunca ne kadar eğlendiklerini konuştular.