VELİLERİMİZ HEM EĞLENDİ HEM DİNLENDİ

27/02/2013

Okulumuz veli ve öğrencileri, Okul Aile Birliği’nin yaptığı organizasyonla bir araya geldi.  23-24 Şubat hafta sonunu Korumar Otel Kuşadası’nda keyifli bir şekilde geçiren velilerimiz, hem okul yöneticilerimizle bir arada olmaktan hem de gönüllerince eğlenmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Otele giriş yaptıktan sonra bazı velilerimiz güneşli günün tadını çıkarırken bir kısmı da otelin yüzme havuzu ve spa hizmetlerinden yararlandı.

Akşam muhteşem gala yemeğinde katılan tüm davetlilerimize birbirinden değişik hediyeler verildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlenceye diskoda devam eden velilerimiz, Pazar sabahı güzel bir kahvaltıdan sonra memnuniyetlerini dile getirerek otelden ayrıldılar.