Verem Hakkında Bilgilendik

13/01/2014

Verem Hakkında Bilgilendik

2-8 Ocak Verem Savaş Haftası dolayısıyla düzenlenen program dahilinde okulumuzda seminer veren Verem Savaş Dispanseri görevlisi Dr. Şadiye ASLAN, öğrencilerimize  aydınlatıcı ve uyarıcı bilgiler verdi. 3 Ocak Cuma günü gerçekleşen seminerde verem hastalığının bulaşma yollarını ve belirtilerini açıklayan Dr. ASLAN hastalıktan korunma yollarını da anlattı. Hastalık taşıyıcılardan uzak durulması ve eşyalarının kullanılmaması, dengeli ve sağlıklı beslenme, sigara içilmemesi ve içilen ortamlarda bulunulmaması, yaşadığımız yerlerin temiz tutulması ve sürekli havalandırılması, ortamın güneşsiz bırakılmaması konularının üzerinde durdu. Çamlaraltı Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, verilen bu semineri ilgiliyle ve dikkatle dinlediler. Dr. ASLAN ‘a verdiği bu yararlı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

\"\"     \"\"

\"\"    \"\"