‘YENİ BASKI’ GAZETESİ

05/11/2013

‘YENİ BASKI’ GAZETESİ

21 Ekim 2013 tarihinde elimize İtalya’dan gelen bir kitapçık ulaştı. Bu kitapçık eTwinning arkadaşlığımızı ve okul işbirliğimizi kutlamaktaydı.

Geçen yıl Çamlaraltı’ndan 11-B/C sınıfı ve İtalya’dan France Preseren okulu ‘HOT OFF THE PRESS’ (Yeni Baskı) isimli bir projeye dahil oldular. Bu projede öğrenciler birer gazeteci gibi çalışıp okul yaşantılarını partner okula bildirdiler. Projenin temel amacı öğrencilerin yabancı dilde okuma ve yazma becerilerini geliştirmekti. Öğrenciler gerek sınıf arkadaşları gerekse yurtdışındaki partnerleri ile etkin bir şekilde iletişim kurma şansını yakaladılar.

Projenin sonunda İtalya’daki France Preseren okulu iki partner okulun makalelerinden oluşan ‘HOT OFF THE PRESS’ (Yeni Baskı) gazetesinin özel bir sayısını bastı ve bize bir kopyasını gönderdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...