YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE KAHVALTIYLA MERHABA DEDİK

30/10/2014

YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE KAHVALTIYLA MERHABA DEDİK

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlamasının hemen ardından seçimle yeni yönetimi belirleyen Okul Aile Birliğimiz, ayağının tozuyla etkinliklere start verdi.

Yeni dönemin başlangıcıyla birlikte, Çamlaraltı Ailesi\'ne yeni katılan ve uzun zamandır bizimle birlikte olan ve artık ailemizin birer üyesi olarak benimsediğimiz eski velilerimizle birlikte mezunlarımızın da katıldığı kahvaltı organizasyonuyla bağlarımız kuvvetlendi.

Okul Aile Birliği\'nin yoğun çalışmaları sonucunda hafta sonu Balçova Termal Otel\'de düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla minikler animatörler eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken, velilerimiz, idarecilerimiz ve mezunlarımız da tanışma, kaynaşma ve sohbet etme imkanı buldular.

Fotoğraflar için tıklayınız...