Yeni Öğretim Yılına Merhaba Dedik

16/09/2013

Okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılına coşku ve mutlulukla başladı. Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerinin oryantasyondan sonra ilk ders zili ile okul sıralarını doldurduğu ilk günde, yaz tatilinin ardından okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan daha büyük sınıf öğrencilerimiz, bu yıl 60. yılını kutlayan okulumuzun bütün yaz boş kalan koridorlarını cıvıl cıvıl mutluluk sesleriyle doldurdular.

Sunuculuğunu Türkçe Öğretmenimiz Gözde AKSU\'nun üstlendiği açılış töreninde Ortaöğretim Kurumları Müdürümüz Gülçağ GENÇER yaptığı konuşmada, öğrencilerimizin her daim Atatürk\'ün çizdiği yoldan ayrılmayacaklarını vurguladı. İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ ise öğrencilerimizin Atatürk ilke ve devrimlerinin daimi bekçisi olduğunu, sanat alanında ve akademik olarak da yetkin öğrenciler yetiştirdiğimizi sözlerine ekledi.

İlkokul 2. sınıf öğrencilerimizin şiir okudukları törende 1. sınıf öğrencilerimiz de oryantasyonda öğrendikleri şarkıyı Müzik öğretmenimiz Açelya ŞAHİN ÇINAR\'ın rehberliğinde seslendirdiler.

Lise öğrencilerinin yeni sınıflarını görmek ve arkadaşlarıyla hasret gidermek için sınıflarına çıkmasının ardından ilköğretim öğrencilerimiz Andımızı söylediler ve velilerden bolca alkış ve taktir topladılar.

Tüm öğrencilerin sınıflarına yerleşmesinden sonra 60 yıldır yılmadan, ilkelerinden ve kalitesinden ödün vermeden, yeniliklerin takipçisi Çamlaraltı Koleji yönetimi ve öğretmenleri 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının tüm okullara ve ülkemize mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundular.

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız.