YERLİ MALI YURDUN MALI

16/12/2013

YERLİ MALI YURDUNMALI

HER TÜRK ONU KULLANMALI

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, 2/A ve 2/B öğrencileri tarafından öğretmenleri Sibel KARAKUNDAK ve Burcu ŞENER rehberliğinde hazırlanan kukla gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Sunucu kuklalar tarafından yapılan konuşmada tutum ve yatırımın anlamı ve ülkeler için önemi anlatıldı.

Hamburger kuklasının ardından meyve ve sebze kuklaları sırayla sahneye gelerek sebze ve meyvelerin yararlarından söz etti. Şiir okuyan kuklaların ardından öğrenciler, müzik öğretmeni Açelya ÇINAR eşliğinde şarkılarını söylediler.

Sunumun ardından 2/A ve 2/B sınıfı velilerinin hazırlamış olduğu ikramlar öğrenciler tarafından iştahla yendi.

Günün sonunda öğrenciler meyve ve sebzelerin faydalarını öğrenip yerli malı kullanmanın önemini kavradılar.

Fotoğraflar için tıklayınız...