Yılın Yorgunluğunu Attık

14/06/2014

Yılın Yorgunluğunu Attık

Okulumuz Öğrenci Birliği’nin 11 Haziran’da Buca Hancı’ya düzenlediği gezi, Anadolu Lisemizin, Güzel Sanatlar ve Spor Lisemizin ve İlköğretim 8.sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Gezide öğrencilerimiz, hem öğretmenleri ile keyifli vakit geçirdiler hem de bütün bir yılın yorgunluğunu attılar. Liseli olmalarına az bir zaman kalan 8.sınıf öğrencilerimiz ise lise öğrencilerimizle kaynaşma fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz, yapılan gezide at binerek farklı bir deneyim yaşarken Go-Kart yaparak birbirleri ile de yarıştılar. Günü mangal keyfiyle sürdüren öğrencilerimiz, güzel bir dönemi sonlandırmanın verdiği mutlulukla çocuklar gibi eğlenirken geziyi planlayan Öğrenci Birliğimize de teşekkür ettiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...