ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU’NUN MİNİKLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

11/04/2012

Zübeyde Hanım Anaokulu 60 minik öğrencisi ve öğretmenleri ile okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretçilerimiz önce konferans salonunda öğrencilerimizin hazırladığı kukla gösterisini izlediler. İngilizce Öğretmenlerimiz Berfin AKARGÜN ve Nükhet ÇANDIR ise eğitici ve eğlenceli bir ders hazırladılar.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri ‘’Cheeky Monkey’’ adlı kukla ile arkadaş oldular. Cheeky Monkey minik ziyaretçilerimizle konuşmaya başladı fakat Türkçe bilmediği için onunla İngilizce konuştuk. Kuklamızla İngilizce konuşabilmek için konuklarımıza İngilizcenin temel kalıplarını öğrettik. Bu güzel diyaloğun ardından  İngilizce şarkıyla ile vücudumuzu tanıdık.

Müzik öğretmenimiz Açelya ÇINAR ziyaretçilerimizi ‘’7 Adım Müzikali’’ oyununa davet etti. Çok eğlenceli ve bir o kadar eğitici olan bu müzikal 7 adımda 7 hareketi ezberleten ve ezber yeteneğinin gelişimine yardımcı olan bir  oyundu.
Son olarak resim atölyemizde maskeler hazırlayan ve hazırladıkları maskeleri resim öğretmenimiz Yeşim NARGAZ ile boyayan konuklarımıza kendi boyadıkları maskeleri hediye ettik. Çamlaraltı Koleji boyama kitaplarımızdan hediye ederek uğurladığımız ve öğretmenlerimizin ‘’Geleceğimiz’’ diye adlandırdıkları minik öğrencileri servisimizle okullarına teslim ettik. Bu güzel ziyaretleri için Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zuhal DEMİRÇELİK ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

\"\"\"\"\"\"\"\"