Çamlaraltı Koleji, Lise Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

21/06/2022

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, 4 yıllık lise yolculuğunu başarıyla tamamlayarak mezun oldu.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kep töreninde öğrencilere, aileleri ve öğretmenleri de eşlik ederek mezuniyet mutluluğunu hep birlikte yaşadı.

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, “Mezunlarımızı artık üniversiteye ve yaşamın içine uğurlamanın vakti geldi. Siz velilerimize de bize güvendiğimiz ve çocuklarınızı emanet ettiğiniz için teşekür ediyorum. Çamlaraltı olarak, öğrencilerimizi bilgi, birikim ve yaşama becerisiyle donatıp geleceğin uygun gençler olarak hayata hazır hale getirdik. Onlara rehber olan yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Atatürk'ün gösterdiği yolda, aydınlığın ışığı, uygarlığın umudu, yarınların öncüsü olacağınıza güvenim tam. Hayatın her döneminde öğrenmeye devam etmekten asla vazgeçmeyin. Hem kendinize hem de ülkemize yararlı bireyler olacağınızı biliyorum. Sizlerin birçok başarıya imza atacağınıza da yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Törende diplomalarını alkışlar eşliğinde öğretmenler ve idarecilerin elinden teslim alan mezunlar, okul derecelerinin açıklanması ve okul birincisinin mezunlar kütüğüne adını çakması sonrasında keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

İÇK STORE