KAYIT

OKULLARIMIZA KAYIT KABUL KOŞULLARIMIZ

ANA SINIFI & İLKOKUL

Ana sınıfı, 1. 2. 3. ve 4. sınıflara ön görüşme, RPDS (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi) değerlendirmesi ile öğrenci alınacaktır.

ORTAOKUL

5. 6. 7. ve 8. sınıflara Akademik Değerlendirme Sınavı ve RPDS değerlendirmesi ile öğrenci alınacaktır.
Yabancı dil sınıflarında mevcut 10-12 kişiliktir.
Kayıt yenileyen ve yeni kayıt olan öğrencilerimize 120 saat ücretsiz İngilizce yetiştirme kursu verilecektir.
Anneleri çalışan öğrencilerimiz için 18.30'a kadar ücretsiz etüt programımız vardır.
Ana sınıfından itibaren ikinci yabancı dil olarak Almanca, 6.sınıftan itibaren üçüncü yabancı dil olarak İspanyolca okutulmaktadır.
4. sınıftan itibaren branşlaşma yapılmaktadır.

ANADOLU LİSESİ

9. sınıflara Akademik Değerlendirme Sınavı, diploma notu ve RPDS değerlendirmesi ve ilan edilen LGS puanına göre, 10-11-12. sınıflara Akademik Değerlendirme Sınavı, karne, RPDS değerlendirmesi ile öğrenci alınmaktadır.
Yabancı dil sınıflarında mevcut 10-12 kişiliktir.
Okulumuzda ikinci yabancı dil olarak Almanca, üçüncü yabancı dil olarak  İspanyolca okutulmaktadır.