MIND LAB'de Çamlaraltı rüzgarı

16/06/2020

Kendine özgü metodolojisiyle ögrencilerin sosyal, duygusal, bilişsel ve etik alanlarını çeşitli akıl oyunları aracılığı ile geliştirilebildiği, öğrenilen düşünme  araçları ile oyunların dünyasında edindiği tüm kazanımlari gerçek yaşama aktarabildiği Mind Lab dersini Türkiye'de ilk uygulayan okul olan Çamlaraltı Koleji ilkokul öğrencileri, Mind Lab dersi kapsamında katıldıkları Accelium Olimpiyatları'nda  okulumuzu temsil etti.

Türkiye'den olimpiyatlara katılan takımlar içerisinde en yüksek puanı alan Çamlaraltı İlkokulu yarışmadan birincilikle ayrıldı. Ayrıca  107 okulun katılım gösterdiği uluslararası sıralamada da 26.'lığı elde ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarınn devamını diliyoruz. Ögrencilerimizi uzaktan eğitim sürecinde farklı aktivitelerde destekleyen öğretmenlerimize ve velilerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

İÇK STORE
UZAKTAN EĞİTİM