Çamlaraltı bir Mun Konferansı’ndan daha ödülle döndü

26/04/2017

İzmir Atatürk Lisesi’nin düzenlediği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Mun Konferansı’ndan Çamlaraltı Koleji yine ödülle döndü.

Farklı yaş gruplarından öğrencilerin Birleşmiş Milletler’in minyatür versiyonunu oluşturarak delege rolüne büründükleri bir aktivite olan MUN (Model United Nations) Konferansı, öğrencilerin kendilerine güvenlerini sağlamada, öğrendikleri yabancı dili kullanma ve geliştirme, topluluk önünde konuşma ve kendini ifade etme konusunda önemli bir etkinlik.

Düzenlenen bir çok Mun Konferansına katılan ve Çamlaraltı Koleji’ni temsil eden Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencileri, son olarak Atatürk Lisesi’nin düzenlediği etkinlikte de farkını ortaya koydu. Etkinlik sonunda her öğrenciye verilen başarı belgesinin yanı sıra Çamlaraltı Koleji 9. sınıf öğrencilerinden Arda Ataoğuz ve 11. sınıf öğrencilerinden İdil Timuroğlu etkinlikte gösterdiği üstün performansıyla dikkat çekmesi, öne çıkan konuşması ve başarılı sunumu sonucunda “Outstanding Delegate” ödülüne layık görüldü.